Кариера

Најважниот ресурс за нас, оној кој го прави нашиот бизнис успешен, е човечкиот, поради што постојано инвестираме во неговиот развој и обезбедуваме одлична работна средина за нашите вработени и соработници. Опкружување каде секој може да го развие својот потенцијал и да ги примени своите знаења и вештини.

Имаме над 800 вработени и соработници низ целиот свет, како професионалци со долгогодишно искуство во својата област, така и млади таленти кои штотуку ја започнуваат својата кариера. Ние се стремиме не само да регрутираме, туку да ги привлечеме, задржиме и развиеме вистинските луѓе за следење и постигнување на деловните цели и стратегија на компанијата.

Доколку барате динамична и предизвикувачка работа и сакате да се развивате во меѓународна компанија со долгогодишно искуство во областа на брзи кредити - станете дел од нашиот тим!

Нашите слободни работни места можете да ги видите подолу, во следните поделби:

 

 

Листа на канцеларии

Повелете во нашите канцеларии:

Скопје

1. Централа - ул. "Мирослав Крлежа" бр. 56, 1000 Скопје
2. Канцеларија 1 - ул. "Манапо" бр. 2, 1000 Скопје (спроти City Mall)