Поплаки

Вршиме детална проверка за секоја поплака

Твоето мислење е важно за нас и ќе биде искористено за подобрување на нашите услуги, кои ги нудиме на нашите клиенти.
Во случај да користиш брз кредит од нас, по кој имаш некоја поплака или сакаш да се откажеш од директен маркетинг, или пак, ограничување во обработката на личните податоци, можете да не контактирате на poplaki@proficredit.mk