Клуб на добар клиент

Повластени услови за нашите редовни клиенти

Како компанија, која ги цени лојалните клиенти, од 2015 година создадовме Клуб на добар клиент (КДК). Благодарение на таа иницијатива, лојалните клиенти веќе неколку години користат подобри услови со секој нов подигнат кредит, или при рефинансирање на кредит, затоа што за нас е важна взаемната доверба и коректност.

 

 

Што добиваш ако се вклучиш во Клубот на добар клиент?

Kredyty dla zadłużonych

Ратата за плаќање е помала

Pożyczki pozabankowe

Износот кој можеш да го земеш е повисок

Kredyty pozabankowe

Аплицирањето за кредит е
уште полесно

Szybka pożyczka

Понудата за тебе е
индивидуално избрана

Како да се приклучам кон програмата?

Основниот услов, за да станеш дел од Клубот на добриот клиент,
е во последните 6 месеци да немаш задоцнето во отплаќањето на својот брз кредит.

Контактирај не:

Јавете се на 15 004, или пак, преку мејл: info@proficredit.mk