Пишете ни, контактирајте не телефонски или посетете ја нашата канцеларија

Ви стоиме на располагање

Контакти

Телефони за контакт

За информации поврзани со нашите услуги:
15 004
За плаќање: 023131804

Централа

ПРОФИ КРЕДИТ НМК ДООЕЛ Скопје
ул. "Мирослав Крлежа" бр. 56, 1000 Скопје

Експозитури низ државата

Изберете од списокот на експозитури подолу:

Експозитура 1

Карпош 4 - ул. " Манапо", бр. 2, 1000 Скопје (Спроти City Mall) Контакт телефон:
071347011

Експозитура 2

Кисела Вода ул. "Иван Козаров" бр. 64, 1000 Скопје (После споменик "Тодор Александров") Контакт телефон:
071347491

Експозитура 3

Аеродром Т.Ц Бисер, 1ви кат, локал 46 бул. "Јане Сандански" бр. 69, 1000 Скопје Контакт телефон:
071347374

Експозитура 4

Струмица ул. Ленинова бр. 31 Контакт телефон:
070365566

Експозитура 5

Штип ул. Генерал Михајло Апостолски бр. 3 Контакт телефон:
071349761

Експозитура 6

Куманово ул. Маршал Тито бр. 1/1 Контакт телефон:
070277464

Email

За клиенти:
clients@proficredit.mk
Заштита на личните податоци:
zlp@proficredit.mk

Работно време на експозитурите:

од понеделник до петок, од 09:00 до 17:00 часот