Како да аплицирам за брз кредит?

Секогаш можеме да одговориме на индивидуалните потреби на нашите клиенти

Оставете ги Вашите податоци за контакт

Напишете го Вашето име и телефон за контакт, изберете време кога можете да дојдете во нашата канцеларија

Очекувајте повик од нашите вработени

По пополнетата апликација очекувајте повик од нашите вработени. Ќе Ве контактираат во најкус можен рок

Ја добивате посакуваната сума

По потпишување на Договорот, средствата веднаш ќе бидат префрлени на Вашата трансакциска сметка

Клиентите за нас

Довербата и задоволството на нашите клиенти е најдобра препорака за нас

Сакате ли да се придружите на групата на задоволни клиенти?

ПРОФИ КРЕДИТ Стандард

Производ, кој е создаден да одговори на Вашите индивидуални можности и потреби. Земете го Вашиот кредит со атрактивни услови СЕГА!

Брз кредит – како да се аплицира?

Имате можност да аплицирате за кредит преку телефон или во експозитура, од понеделник до петок од 08:00 до 17:00 ч.
Можете да аплицирате онлајн веднаш, преку формата на веб страната во секое време.

Што е потребно за да можете да аплицирате?

Да имате валидна лична карта.
Да сте македонски граѓанин.
Да сте на возраст помеѓу 18 – 75 години.
Да имате приходи кои може да се докажат преку договор на неопределно, определено време, или да сте примател на пензија.

Основни параметри

Износ брзи кредити - од 3000 денари до 100 000 денари.
Рок на кредитите - 4 до 24 месеци.
За лојални клиенти рокот може да се продолжи до 30 месеци.

Дополнителна услуга

"Стандард Екстра" - приоритетно разгледување и одговор на барањето за кредит, можност за промена на амортизационен план, одложување на рати

Посетете не

Повелете во нашите експозитури низ државата.
Одбрете време кое е погодно за Вас да не посетите.

Побарајте не

Контактирајте не на 15 004
Или оставете ни Ваш телефонски број во контакт формата погоре, и ние ќе Ве побараме во најкус можен рок.

Научете повеќе за финансиите

Прочитајте повеќе во објавите подолу:

Брз кредит

Брз кредит - карактеристики и како можe да се аплицира? По што е сличен и како се разликува од банкарскиот кредит?

Кредити

Како најлесно до пари на заем, кога Ви треба мала сума и кои се ризиците?

Онлајн кредит

Што е онлајн кредит? До кој степен онлајн кредитот може да го замени кредитирањето за кое е потребно Ваше присуство?

Брзи кредити

Во текот на животот, секој има ситуации во кои се јавува потреба од дополнителни парични средства. Реновирање, сервисирање на возило, трошоци за почеток на учебната година, трошоци за одмор и сл. Во идеален случај, тие средства треба да се обезбедат на најбрз и најсигурен начин, со минимална документација. Во такви ситуации можете дополнително да прочитате на брз кредит од ПРОФИ КРЕДИТ.

Минимална документација

Брзите кредити не се само заем на кратко време, преку кои можете да обезбедите дополнителни парични средства, туку и истите може да се обезбедат со минимална потребна документација. Имаме флексибилен пристап, заедно го бараме најдоброто решение, при што процесот на исплата на паричните средства да биде без никакви проблеми и средствата да Ви бидат достапни во најкус можен рок.

Взаемна доверба

Им веруваме на нашите клиенти. Кога земате пари од ПРОФИ КРЕДИТ, не е потребно да пополнувате десетици формулари и документи. Се што треба да направите е да контактирате кредитен консултант и да аплицирате преку нашата веб страна. Навремена уплата на ратите ќе Ви овозможи да станете дел од Клубот на Добар Клиент.

Репрезентативен пример

Годишната каматна стапка е фиксна (9.00%), а СВТ (стапката на вкупни трошоци) е максимално 71,5%
За износ на кредит од 20.000 денари со рок на исплата 12 месeци, камата за наведениот период изнесува 988 денари, а вкупните административни трошоци изнесуваат 5.460 денари.
Пример:,
Износ на кредит: 20 000 денари. Рок на кредитот: 12 месеци. Месечна рата: 2.204 денари. Фиксна каматна стапка од 9%. СВТ 68,31%. Вкупен износ за враќање: 26.448 денари.
Примерот е со параметри на производот Стандард. За секој клиент кој сака да користи дополнителен доброволен пакет “ЕКСТРА” кој не надминува повеќе од 60% од главницата на бараниот износ на кредит, се прави понуда согласно неговите потреби.
* Кредитот се разгледува и се носи одлука врз база на внатрешните правила на Друштвото, како и проверката на кредитоспособноста на кредитобарателот.