Зошто да не избереш нас?

За нас

Ние, од ПРОФИ КРЕДИТ Македонија, сме дел од меѓународна финансиска групација Профиреал Груп, која освен во Македонија, фукционира и во уште четири држави во Централна и Источка Европа - Чешка Република, Бугарија, Полска и Русија. Од 2017 година, групацијата ја прошири својата дејност и во Југоисточна Азија - Филипини.

Како дел од меѓународна финансиска групација, ние се развиваме исклучително динамично, нудејќи брзи кредити за физички лица.

Сега функционираме со вкупно шест канцеларии, од кои три во Скопје, и по една во Струмица, Штип и Куманово.

 

Нашата мисија

Нашата мисија е да сме секогаш потпора за нашите клиенти, позамувајќи парични средства, со цел задоволување на Вашите потреби. Понудата на кредитите за секој клиент е врз основа на индивидуален план, и се стремиме кон максимално задоволство. Ние се обидуваме да бидеме општествено одговорни, помаѓајќи на различни организации вклучени во добротворни активности.

Зошто вреди да не изберете?

  • Ние сме сигурни – Регистирани сме како финансиско друштво во Регистарот на Министерство за финансии.
  • Аплицирање за кредит со минимум документи - Може да се аплицира за кредит само со лична карта
  • Ви помагаме да го изберете за Вас правилниот износ и рок на кредит – Производите ни се различни, поради тоа Ви препорачуваме уште во процесот на аплицирање да се консултирате со нашите советници за најдобриот производ за Вас
  • Ние сме одговорна компанија која се грижи за Вашите трошоци – Ги земаме в предвид Вашите можности и затоа секогаш се стремиме да Ви го направиме најдобриот производ кој ќе одговара според Вашите потреби
  • Флексибилни кон Вашите потреби– Имате можност да аплицирате за брз кредит преку телефон, во нашата канцеларија или на место кое на Вас ви е најпогодно